Secretariaat

Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in de “Parochiezaal”, Vaartstraat 41, 2440 Geel. Open vanaf 09u30 .

Er worden ruime parkings voor deelnemers en bezoekers voorzien aan de voetbalpleinen van FC Beekhoek. Volg de wegwijzers naar de parkings.

Tijdsregistratie

Het secretariaat is open vanaf 09u30. Het secretariaat bevindt zich in de parochiezaal, Vaartstraat 41, 2440 Geel.

Voor de tijdsregistratie wordt gebruik gemaakt van een chip: dit is een vederlichte hightech chip die met behulp van een bandje, voorzien van klittenband, aan de enkel wordt bevestigd . Deze chip is gratis, maar moet bij het ophalen van de fiets terug ingeleverd worden. Indien je de chip verliest, dient er een vergoeding van 20 Euro betaald te worden. Elke chip bevat een code, deze code wordt geregistreerd door dunne antenne matten welke op de weg waarover men komt, gelegen zijn. De tijden worden automatisch doorgegeven aan de centrale computer van de organisatie.

Belangrijke informatie

Recreatieve Trio's moeten een gezondheidsverklaring ondertekenen.

Aangesloten atleten moeten verplicht hun licentie voorleggen bij inschrijving aan het dagsecretariaat.

Voor de start van het zwemmen zal er voor elke wedstrijd een briefing gegeven worden.

De reglementen van de VTDL zijn van toepassing : BTDF-SPORTREGLEMENT 2017

Er is voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving van het voetbalpleinen van KFC Beekhoek. Die is ongeveer 2 km van de start en de aankomst. Na de wedstrijd kunnen de atleten gebruik maken van kleedkamers en douches van KFC Beekhoek.

www.kfcbeekhoek.be
http://www.kfcbeekhoek.be/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=169

Routebeschrijving

Vanaf Turnhout-Kasterlee : Richting Geel – Aan de verkeerslichten in Geel Ten Aard linksaf. Na +- 2 km linksaf = Broekstraat

Vanaf Geel centrum : Richting Kasterlee – Over de brug van het Kempisch kanaal – Aan de verkeerslichten in Geel Ten Aard rechtsaf. Na +- 2 km linksaf = Broekstraat